Viza za Ameriku - Easy to Visa

Dobrodošli na Easytovisa

Login Registrujte se Pronađite narudžbinu
category_image_2

Viza za Ameriku

USA viza ili ESTA (Elektronski sistem za odobravanje putovanja) je neophodna za gotovo sve stanovnike zemalja Centralne i Istočne Evrope koji žele da putuju u SAD.

Važno obaveštenje: Ambasada SAD u Srbiji je počela sa radom i kod nas ponovo možete aplicirati za vizu, trenutno su termini za apliciranje za vizu otvoreni od 1 marta 2021 godine. Za sve Vaše zahteve stojimo na raspolaganju i obaveštavaćemo Vas o svim aktuelnim promenama.

Postoje različite vrste viza za koje možete aplicirati, u zavisnosti od toga da li idete nekoga da posetite, da radite ili studirate u SAD. Neke USA vize imaju svoje podvrste za koje se opredeljujete u zavisnosti od razloga odlaska u ovu zemlju.

Tipovi viza zavise od pojedinačnih situacija - možete nam proslediti detaljan opis planiranog putovanja, a mi Vama uzvratiti savetom koji je najbolji način i najadekvatniji tip vize za to što Vam treba, i pomoći prilikom priprema i podnošenja dokumentacije za vizu.

NOVO: Našim klijentima poklanjamo SIM kartice za Veliku Britaniju, Ameriku i Australiju. Za više informacija kontaktirajte naše agente.


**Usluge naše kompanije uključuju savetovanje i pripremu zahteva za vizu. Easytovisa.com ne garantuje da će klijentu zahtev biti odobren. Odluka da li će prihvatiti ili odbiti nečiji zahtev zavisi isključivo od konzularnog službenika u Američkoj ambasadi ili konzulatu. Procena svih zahteva se vrši uz saglasnost Američkog Imigracionog Prava.

U nastavku možete naći korisne informacije za sve tipove viza:

Posetilačka viza (B-1/B-2)

Posetilačka viza je neuseljenička viza za osobe koje žele da uđu u SAD privremeno zbog posla (kategorija vize B-1), turizma, zadovoljstva ili posete (kategorija vize B-2), ili kombinacija oba razloga (B-1/B-2).


Pročitaj Više

Radne dozvole

Međukompanijski transferi, pojedinci ili sportski tim, član zabavljačke trupe i umetnici ili izvođači.Pročitaj Više

Posetilačka viza za razmenu (J-1)

Posetilačka viza za razmenu je neuseljenička viza za pojedince kojima je dozvoljeno da učestvuju u programu razmene u SAD-u.


Pročitaj Više

Medijska viza (I)

Medijska viza (I) je viza za predstavnike stranih medija (novine, radio, film i štamparska industrija) koji privremeno putuju u SAD zbog profesionalnog angažmana.


Pročitaj Više

Studentska viza

Da bi se studiralo u SAD-u, mora se imati studentska viza.

Pročitaj Više

ESTA (Elektronski sistem za odobravanje putovanja)

Elektronski sistem za odobravanje putovanja (ESTA) je automatizovani sistem koji se koristi za određivanje prihvatljivosti posetilaca da putuju u Sjedinjene Američke Države u okviru Programa za ukidanje viza (VVP) i da li takvo putovanje predstavlja bilo kakvo kršenje zakona ili bezbednosni rizik.


Pročitaj Više
Aplicaraj odmah
x
Ova web stranica koristi kolačiće, koji mogu sadržavati kolačiće treće strane, kako bi poboljšali vaše iskustvo pregledavanja i isporučili personalizirani marketinški sadržaj. Da biste saznali više, uključujući kako onemogućiti kolačiće, pročitajte naše Privacy Policy . Nastavljajući pregledavanje ove web stranice, prihvaćate našu upotrebu kolačića.