Mi smo - Easytovisa

Dobrodošli na Easytovisa

Login Registrujte se Pronađite narudžbinu

Kako do vize?

Mi smo

G Solutions Group d.o.o. osnovan je 2014. godine sa sedištem u Beogradu, kao prvi regionalni nezavisni viza aplikacioni centar prvenstveno usmeren na pružanje usluga iz oblasti imigracionog konsaltinga građanima koji žele da putuju u Veliku Britaniju. Od samog osnivanja naša vizija je da postanemo regionalni lideri u ovoj oblasti prepoznatljivi po pouzdanosti i visokom kvalitetu naših usluga.
Kao rezultat posvećenosti ostvarenju naše vizije, u decembru 2018. godine načinili smo značajan iskorak u smeru širenja portfolia i unapređenju kvaliteta naših usluga. Puštanjem u rad naše web platforme easytovisa.com pomerili smo granice u pogledu dostupnosti, udobnosti i pouzdanosti korišćenja usluga viza konsaltinga

Danas Easytovisa pruža viza usluge i imigraciono savetovanje samostalnim putnicima, međunarodnim kompanijama, turističkim vodičima, zvaničnicima i profesionalnim organizacijama iz centralne i istočne Evrope (CIE) koji žele da putuju, rade, školuju se ili žive u UK, SAD, Kanadi, Australiji, Novom Zelandu, Rusiji, Kini ili bilo kojoj drugoj zemlji na svetu.
Okosnicu širokog spektra naših usluga čini razvijena mreža naših partnerskih kancelarija i agenata u Rusiji, Poljskoj, Češkoj, Mađarskoj, Crnoj Gori, Makedoniji, Albaniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini čijim aktivnostima koordinira naša glavna kancelarija u Beogradu.

Naša najveća snaga su naše znanje i naši zaposleni - visoko kvalifikovani eksperti za putne i iseljeničke vize. U turbulentnom životnom i poslovnom okruženju često smo u situaciji u kojoj se od nas očekuje da uslugu isporučimo profesionalno, pouzdano i u kratkim vremenskim rokovima. Upravo to je razlog zbog koga su nam mnoge kompanije ukazale poverenje kada su u pitanju poslovi imigracionog konsaltinga.

Aplicaraj odmah
x
Ova web stranica koristi kolačiće, koji mogu sadržavati kolačiće treće strane, kako bi poboljšali vaše iskustvo pregledavanja i isporučili personalizirani marketinški sadržaj. Da biste saznali više, uključujući kako onemogućiti kolačiće, pročitajte naše Privacy Policy . Nastavljajući pregledavanje ove web stranice, prihvaćate našu upotrebu kolačića.