Dodatne usluge - Easytovisa

Dobrodošli na Easytovisa

Login Registrujte se Pronađite narudžbinu

Dodatne usluge

Usluge naše kompanije uključuju online imigraciono savetovanje i pripremu viza aplikacija za UK, SAD, Kanadu, Australiju, Novi Zeland, Rusiju i bilo koju drugu državu na svetu.

ONLINE IMIGRACIONO SAVETOVANJE

U zavisnosti od svakog slučaja ponaosob, možemo da Vas posavetujemo kako da ispravno aplicirate za tip vize koji želite. U zavisnosti od razloga Vašeg puta i željenog perioda tokom kog želite da ostanete u željenoj zemlji, mi možemo da utvrdimo za koji tip vize bi trebalo da aplicirate. Većina viza imaju svoje podvrste, koje se utvrđuju na osnovu razloga za putovanje u destinacionu zemlju.

POPUNJAVANJE APLIKACIONE FORME ZA VIZU

Aplikacione forme su različite i zavise od zemlje destinacije i tipa vize za koju aplicirate. Kako bi ste izbegli rizik da popunite i predate pogrešnu formu, na našoj web platformi easytovisa.com možete popuniti elektronski upitnik koji je posebno prilagođen široj javnosti sa pojašnjenjima nekih pitanja. Ovi upitnici predstavljaju odličnu polaznu osnovu za popunjavanje zvanične aplikacione forme koje će umesto Vas uraditi naši agenti.

PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

U slučaju potrebe, na našem sajtu, aplikanti mogu pribaviti polisu osiguravača GENERALI OSIGURANJE SRBIJA a.d.o. koja pokriva, u slučaju potrebe, od prvog do poslednjeg dana putovanja, troškove lečenja i bolničke troškove do visine ugovorene polisom osiguranja.

ONLINE PLAĆANJE USLUGA

Obrada podataka većine viza aplikacija se plaća, a cena zavisi od tipa i dužine trajanja vize. Plaćanje se vrši kreditnom karticom online ili lično u ambasadi/konzulatu/banci nakon podnošenja aplikacije za vizu. Easytovisa Vam nudi mogućnost da sve obaveze u vezi sa svojom viza aplikacijom platite na jednom mestu bez provizije, kako bi bili pošteđeni dodatnih procedura i mogućih poteškoća.

PRIPREMA PRATEĆE DOKUMENTACIJE

Zajedno sa aplikacionom formom za vizu, aplikanti su u obavezi da pripreme i podnesu prateću dokumentaciju koja potvrđuje činjenice slučaja navedene u aplikaciji. Prateća dokumentacija zavisi od slučaja do slučaja i od velike je važnosti za pozitivan ishod aplikacije. Naš tim je obučen da ekspertski posavetuje podnosioce prijave po pitanju dokumentacije koja je potrebna da podrži zahtev za bilo koju vizu.

PROFESIONALNI PREVOD PRATEĆE DOKUMENTACIJE

Za neke države je neophodno da sva dokumentacija bude na engleskom, inače bi zahtev za vizu mogao da bude odbijen. Pružamo uslugu profesionalnog prevoda svih dokumenata. Prevod je zvaničan, potpisan od strane G Solutions Group ili ogranaka.

PREDPROVERA LEGALIZACIJE

Imate hitan zahtev za legalizaciju sa kratkim rokom za izradu? Koristite Easytovisa Viza pretproveru da uštedite dragoceno vreme. Iskusni Easytovisa tim će pregledati i proveriti vaše skenirane dokumente da potvrde da su spremni da budu podneti i da li postoje informacije koje moraju da budu prepravljene ili promenjene.
Sa uslugom Easytovisa pretprovere, dokumenti će biti pregledani u roku od 4 sata od prispeća. Ako je narudžbina stigla pre 14 časova od ponedeljka do petka, mail odgovor će stići istog dana. Narudžbine koje stignu nakon 14 časova će dobiti odgovor do 11 sati sledećeg radnog dana.

USLUGA DOSTAVE PASOŠA

Nakon što preuzmemo pasoš u vaše ime, Easytovisa će Vam brzo i sigurno vratiti pasoš, preko kurirske službe, na adresu po vašoj želji, u roku od 24 ili 48 sati.

NA-ZAHTEV MOBILNA VIZA USLUGA

Nudimo Vam uslugu koja naše profesionalce dovodi do Vašeg kućnog praga. Sada možemo da pripremimo Vašu viza aplikaciju sa lokacije Vašeg izbora, npr. kod Vaše kuće, kancelarije, škole ili čak u parku. Ova usluga je idealna za velike grupe. Takođe, Easytovisa tim će se pobrinuti da su sve aplikacije kompletne i spremne za predaju u viza centru/konzulatu/ambasadi zemlje ili zemalja destinacija.

Aplicaraj odmah
x
Ova web stranica koristi kolačiće, koji mogu sadržavati kolačiće treće strane, kako bi poboljšali vaše iskustvo pregledavanja i isporučili personalizirani marketinški sadržaj. Da biste saznali više, uključujući kako onemogućiti kolačiće, pročitajte naše Privacy Policy . Nastavljajući pregledavanje ove web stranice, prihvaćate našu upotrebu kolačića.