Viza za Rusiju

Dobrodošli na Easytovisa

Login Registrujte se Pronađite narudžbinu
Russia_Moscow_Kremlin_Temples_Town_square_Clouds_523286_1920x1275

Viza za Rusiju

Za sve ljude koji žele da putuju u Rusiju, a dolaze iz neke od zemalja Centralne i Istočne Evrope, potrebna je ruska viza.

U zavisnosti od toga da li želite da idete u posetu, živite, radite ili studirate, zavisi i vrsta vize za koju možete aplicirati.

Možete nam proslediti detaljan opis planiranog putovanja, a mi Vama uzvratiti savetom koji je najbolji način i najadekvatniji tip vize za to što Vam treba, i pomoći prilikom priprema i podnošenja dokumentacije za vizu.

** Usluge naše kompanije uključuju savetovanje i pripremu zahteva za vizu. Easytovisa.com ne garantuje da će klijentu zahtev biti odobren. Odluka da li će prihvatiti ili odbiti nečiji zahtev zavisi isključivo od konzularnog službenika u ruskoj ambasadi ili konzulatu. Procena svih zahteva se vrši uz saglasnost ruskog imigracionog prava.

Aplicaraj odmah
x
Ova web stranica koristi kolačiće, koji mogu sadržavati kolačiće treće strane, kako bi poboljšali vaše iskustvo pregledavanja i isporučili personalizirani marketinški sadržaj. Da biste saznali više, uključujući kako onemogućiti kolačiće, pročitajte naše Privacy Policy . Nastavljajući pregledavanje ove web stranice, prihvaćate našu upotrebu kolačića.