Albanija - Brz i siguran put do svih Vaših viza

Dobrodošli na Easytovisa

Login Registrujte se Pronađite narudžbinu
download

Albanija

Viza za Albaniju nije neophodna za građane većine zemalja EU i Balkana koji žele da ostanu ne više od 90 dana ili prođu kroz državu u tranzitu. Ako niste sigurni da li vam je potrebna viza za ulazak u Albaniju, slobodno nas kontaktirajte pomoću obrasca na dnu.

 

U zavisnosti od toga da li planirate da posetite, živite, radite ili studirate u Albaniji, možete aplicirati za različite vrste viza. Neke albanske vize takođe imaju svoje podvrste koje se određuju na osnovu razloga putovanja u ovu zemlju.

 

Vrsta vize zavisi od svakog pojedinačnog slučaja. Ako nam date detaljan opis vašeg slučaja, možemo Vas posavetovati koji je najbolji način i vrsta vize za podnošenje zahteva, a takođe ćemo Vam pomoći u pripremi i podnošenju zahteva za vizu.

 

Radne dozvole

Viza za Albaniju nije neophodna za građane većine zemalja EU i Balkana koji žele da ostanu ne više od 90 dana ili prođu kroz državu u tranzitu.
Pročitaj Više
Aplicaraj odmah
x
Ova web stranica koristi kolačiće, koji mogu sadržavati kolačiće treće strane, kako bi poboljšali vaše iskustvo pregledavanja i isporučili personalizirani marketinški sadržaj. Da biste saznali više, uključujući kako onemogućiti kolačiće, pročitajte naše Privacy Policy . Nastavljajući pregledavanje ove web stranice, prihvaćate našu upotrebu kolačića.