Viza za Novi Zeland - Easy to visa

Dobrodošli na Easytovisa

Login Registrujte se Pronađite narudžbinu
category_image_4

Viza za Novi Zeland

Viza za posetu Novom Zelandu je neophodna građanima Albanije, Bosne i Hercegovine, Kosova, Makedonije, Crne Gore, Rusije, Srbije, Turske i Ukrajine.

U zavisnosti od toga da li planirate da samo posetite Novi Zeland ili da živite, studirate ili radite u toj zemlji, možete da aplicirate za više tipova viza. Neke novozelandske vize, takođe, imaju svoje podvrste, koje su klasifikovane na osnovu razloga za putovanje u ovu zemlju.

Tip vize zavisi od slučaja do slučaja. Ako nam date detaljan opis vašeg slučaja, možemo da Vas posavetujemo koji je najbolji način i tip vize za apliciranje, i takođe ćemo Vam pomoći u pripremi i podnošenju Vaših viza aplikacija.

Ovde možete pronaći informacije o pojedinim tipovima viza za Novi Zeland.

** Usluge naše kompanije uključuju savetovanje i pripremu zahteva za vizu. Easytovisa.com ne garantuje da će klijentu zahtev biti odobren Procenu zahteva za izdavanje vize vrši Immigration Novi Zeland (INZ) i shodno tome Easitovisa ne prihvata nikakvu odgovornost u vezi s odbijenom vizom ili kašnjenjem u obradi vaše vize od strane INZ-a.

Posetilačka poslovna viza

Posetite Novi Zeland iz poslovnih razloga.
Pročitaj Više

Limitirana viza

Možete privremeno posetiti Novi Zeland kako biste ostvarili konkretnu svrhu.

Pročitaj Više

Posetilačka viza

Posetite prijatelje ili porodicu, istražite Novi Zeland...
Pročitaj Više

Viza za posetioce umetničkog i muzičkog festivala

Sa ovom vizom možete učestvovati na odobrenom festivalu umetnosti ili muzike na Novom Zelandu.


Pročitaj Više
Aplicaraj odmah
x
Ova web stranica koristi kolačiće, koji mogu sadržavati kolačiće treće strane, kako bi poboljšali vaše iskustvo pregledavanja i isporučili personalizirani marketinški sadržaj. Da biste saznali više, uključujući kako onemogućiti kolačiće, pročitajte naše Privacy Policy . Nastavljajući pregledavanje ove web stranice, prihvaćate našu upotrebu kolačića.