Medijska viza (I) - SAD - Brz i siguran put do svih Vaših viza

Dobrodošli na Easytovisa

Login Registrujte se Pronađite narudžbinu
sub_category_background_image_275

Medijska viza (I)

Medijska viza (I) je viza za predstavnike stranih medija (novine, radio, film i štamparska industrija) koji privremeno putuju u SAD zbog profesionalnog angažmana.

Sve aktivnosti u SAD-u koje pokriva medijska viza moraju biti vezane za matičnu kuću koja ima svoje predstavništvo u zemlji iz koje nosilac vize dolazi. Takođe, moraju biti informativne prirode, i načelno povezane sa procesom skupljanja vesti i izveštavanjem o aktuelnim događajima.

Primeri:

  • Zaposleni u stranoj medijskoj kući ili u nezavisnoj produkcijskoj kompaniji ima akreditaciju od profesionalne novinske agencije zbog snimanja aktuelnih događaja ili dokumentarnog filma.
  • Član strane medijske kuće koja se bavi produkcijom i distribucijom filmova, ukoliko će se snimljeni materijal koristiti za širenje informacija, novosti i edukativne su prirode. Osnovno finansiranje mora biti u zemlji izvan SAD-a.
  • Novinar koji radi pod ugovorom, akreditovan od strane profesionalne novinske agencije iz druge zemlje, radi na materijalu koji nije primarno namenjen za komercijalnu upotrebu i reklamiranje
  • Strani novinar koji putuje u SAD da bi izveštavao o tamošnjim događajima, isključivo za stranu javnost, ukoliko novinar radi za inostrane medije, ali je matična kuća u njegovoj zemlji
  • Akreditovani predstavnik turističke agencije koji je delimično ili u celini pod kontrolom i subvencijama svoje vlade, čija je osnovna delatnost pružanje informacija o toj zemlji , a koji nema pravo na dobijanje diplomatske vize kao zaposleni ili zvanični predstavnik strane vlade.
  • Zaposleni u organizaciji koja distribuira tehničko - industrijske informacije, a koji će raditi u predstavništu te organizacije u SAD-u.


Cena usluge viza aplikacije je 160 američkih dolara.

Za proveru podobnosti i sve dodatne informacije, budite slobodni i kontaktirajte nas.

**Usluge naše kompanije uključuju savetovanje i pripremu zahteva za vizu. Easytovisa.com ne garantuje da će klijentu zahtev biti odobren. Odluka da li će prihvatiti ili odbiti nečiji zahtev zavisi isključivo od konzularnog službenika u Američkoj ambasadi ili konzulatu. Procena svih zahteva se vrši uz saglasnost Američkog Imigracionog Prava.

Aplicaraj odmah
x
Ova web stranica koristi kolačiće, koji mogu sadržavati kolačiće treće strane, kako bi poboljšali vaše iskustvo pregledavanja i isporučili personalizirani marketinški sadržaj. Da biste saznali više, uključujući kako onemogućiti kolačiće, pročitajte naše Privacy Policy . Nastavljajući pregledavanje ove web stranice, prihvaćate našu upotrebu kolačića.