Studentska viza - SAD - Brz i siguran put do svih Vaših viza

Dobrodošli na Easytovisa

Login Registrujte se Pronađite narudžbinu
sub_category_background_image_277

Studentska viza

Da bi se studiralo u SAD-u, mora se imati studentska viza.

Vaše studiranje i vrsta škole koju planirate da pohađate određuju da li vam je potrebna viza F-1 ili viza M-1. Studiranje koja vodi do stepena ili sertifikata SAD nije dozvoljena za vizu posetioca (B), čak i ako je kratka. Na primer, učenje na daljinu koje zahteva da se određeno vreme provede u američkom kampusu zahteva F-1 vizu.

Cena usluge viza aplikacije je 160 američkih dolara.

Za proveru podobnosti i sve dodatne informacije, budite slobodni i kontaktirajte nas.

**Usluge naše kompanije uključuju savetovanje i pripremu zahteva za vizu. Easytovisa.com ne garantuje da će klijentu zahtev biti odobren. Odluka da li će prihvatiti ili odbiti nečiji zahtev zavisi isključivo od konzularnog službenika u Američkoj ambasadi ili konzulatu. Procena svih zahteva se vrši uz saglasnost Američkog Imigracionog Prava.

Aplicaraj odmah
x
Ova web stranica koristi kolačiće, koji mogu sadržavati kolačiće treće strane, kako bi poboljšali vaše iskustvo pregledavanja i isporučili personalizirani marketinški sadržaj. Da biste saznali više, uključujući kako onemogućiti kolačiće, pročitajte naše Privacy Policy . Nastavljajući pregledavanje ove web stranice, prihvaćate našu upotrebu kolačića.