Putujete u - Easytovisa

Dobrodošli na Easytovisa

Login Registrujte se Pronađite narudžbinu

Kako do vize?

Nemačka

U zavisnosti od toga da li planirate da posetite, živite, radite ili studirate u Nemackoj, možete se prijaviti za različite vrste viza za Nemacku.


Pročitaj Više

Velika Britanija

Za ulazak u Ujedinjeno Kraljevstvo potrebna je viza za državljane Albanije, Bosne i Hercegovine, Kosova, Makedonije, Crne Gore, Rusije, Srbije, Turske i Ukrajine.


Pročitaj Više

SAD

USA viza ili ESTA (Elektronski sistem za odobravanje putovanja) je neophodna za gotovo sve stanovnike zemalja Centralne i Istočne Evrope koji žele da putuju u SAD.


Pročitaj Više

Australija

Australijska viza/e-viza je neophodna za građane skoro svih CIE zemalja kako bi mogli da putuju u Australiju.


Pročitaj Više

Novi Zeland

Viza za posetu Novom Zelandu je neophodna građanima Albanije, Bosne i Hercegovine, Kosova, Makedonije, Crne Gore, Rusije, Srbije, Turske i Ukrajine.


Pročitaj Više

Kanada

Kanadska viza ili eTA je neophodna za građane skoro svih zemalja centralne i istočne Evrope da bi putovali u Kanadu.


Pročitaj Više

Kina

Za sve ljude koji žele da putuju u Kinu, a dolaze iz neke od zemalja Centralne i Istočne Evrope, potrebna je kineska viza. U zavisnosti od toga da li želite da idete u posetu, živite, radite ili studirate, zavisi i vrsta vize za koju možete aplicirati.


Pročitaj Više

Rusija

Za sve ljude koji žele da putuju u Rusiju, a dolaze iz neke od zemalja Centralne i Istočne Evrope, potrebna je ruska viza.

Pročitaj Više

Angola

Viza za posetu Republici Angoli je neophodna građanima Albanije, Bosne i Hercegovine, Kosova, Makedonije, Crne Gore, Rusije, Srbije, Turske i Ukrajine.

Pročitaj Više

Šengen zona

Stanovnici nekih država koje nisu u EU moraju imati vizu kada idu u Šengen zonu. 

Pročitaj Više

Hrvatska

Svi putnici koji putuju u Hrvatsku obavezni su da imaju potvrdu o najavi putovanja za ulazak u tu zemlju.

Pročitaj Više

Albanija

Viza za Albaniju nije neophodna za građane većine zemalja EU i Balkana koji žele da ostanu ne više od 90 dana ili prođu kroz državu u tranzitu. Ako niste sigurni da li vam je potrebna viza za ulazak u Albaniju, slobodno nas kontaktirajte pomoću obrasca na dnu.

 


Pročitaj Više
Aplicaraj odmah
x
Ova web stranica koristi kolačiće, koji mogu sadržavati kolačiće treće strane, kako bi poboljšali vaše iskustvo pregledavanja i isporučili personalizirani marketinški sadržaj. Da biste saznali više, uključujući kako onemogućiti kolačiće, pročitajte naše Privacy Policy . Nastavljajući pregledavanje ove web stranice, prihvaćate našu upotrebu kolačića.