Angola - Brz i siguran put do svih Vaših viza

Dobrodošli na Easytovisa

Login Registrujte se Pronađite narudžbinu
angola-509598_1920

Angola

Viza za posetu Republici Angoli je neophodna građanima Albanije, Bosne i Hercegovine, Kosova, Makedonije, Crne Gore, Rusije, Srbije, Turske i Ukrajine.

U zavisnosti od toga da li planirate da samo posetite Republiku Angolu ili da živite, studirate ili radite u toj zemlji, možete da aplicirate za više tipova viza.

Tip vize zavisi od slučaja do slučaja. Ako nam date detaljan opis vašeg slučaja, možemo da Vas posavetujemo koji je najbolji način i tip vize za apliciranje, i takođe ćemo Vam pomoći u pripremi i podnošenju Vaših viza aplikacija.

Ovde možete pronaći informacije o pojedinim tipovima viza za Republiku Angolu.

** Usluge naše kompanije uključuju savetovanje i pripremu zahteva za vizu. Easytovisa.com ne garantuje da će klijentu zahtev biti odobren. Procenu zahteva za izdavanje vize vrši Ambasada Republike Angole i shodno tome Easitovisa ne prihvata nikakvu odgovornost u vezi s odbijenom vizom ili kašnjenjem u obradi vaše vize od strane Ambasade Republike Angole.

Radna Viza

Radna Viza za Angolu je privremeno jednogodišnje rešenje za stručnjake i tehničare koji žele da doprinesu svojim veštinama ekonomiji i razvoju Angole.
Pročitaj Više
Aplicaraj odmah
x
Ova web stranica koristi kolačiće, koji mogu sadržavati kolačiće treće strane, kako bi poboljšali vaše iskustvo pregledavanja i isporučili personalizirani marketinški sadržaj. Da biste saznali više, uključujući kako onemogućiti kolačiće, pročitajte naše Privacy Policy . Nastavljajući pregledavanje ove web stranice, prihvaćate našu upotrebu kolačića.