Viza za Kanadu - Easy to visa

Dobrodošli na Easytovisa

Login Registrujte se Pronađite narudžbinu
category_image_3

Viza za Kanadu

Kanadska viza ili eTA je neophodna za građane skoro svih zemalja centralne i istočne Evrope da bi putovali u Kanadu.

Važno obaveštenje: Zbog pandemije korona virusa, svi termini za predaju zahteva za kanadsku vizu su trenutno suspendovani. Za sve Vaše zahteve stojimo na raspolaganju i obaveštavaćemo Vas o svim aktuelnim promenama.

Zavisno od toga da li planirate da samo posetite Kanadu ili da živite, studirate ili radite u Kanadi, možete da aplicirate za više tipova kanadskih viza. Neke kanadske vize takođe imaju svoje podvrste, koje su određene na osnovu razloga za putovanje u ovu zemlju.

Tip vize zavisi od slučaja do slučaja. Ako nam date detaljan opis vašeg slučaja, možemo da Vas posavetujemo koji je najbolji način i tip vize za apliciranje, i takođe ćemo Vam pomoći u pripremi i podnošenju Vaših viza aplikacija.

Ovde možete pronaći informacije o pojedinim tipovima kanadskih viza.

** Usluge naše kompanije uključuju savetovanje i pripremu zahteva za Kanadsku vizu. Easytovisa.com ne garantuje svojim klijentima odobrenje vize/eTA za Kanadu. Odluka da li će prihvatiti ili odbiti nečiji zahtev zavisi isključivo od imigracionih službenika Imigracije, izbeglica i državljanstva Kanade (IRCC). Sve prijave će biti procenjene u skladu sa Kanadskim imigracionim viza pravilima i smernicama.

Turistička viza

Većini putnika je potrebna viza za posetu Kanadi.
Pročitaj Više

Biznis viza

Širite Vaš posao i stvarajte nove partnere u Kanadi.
Pročitaj Više

Elektronska putna autorizacija (eTA)

eTA je potrebna za strane državljane koji su izuzeti od viznog režima i koji lete, ili prolaze kroz kanadski aerodrom.
Pročitaj Više
Aplicaraj odmah
x
Ova web stranica koristi kolačiće, koji mogu sadržavati kolačiće treće strane, kako bi poboljšali vaše iskustvo pregledavanja i isporučili personalizirani marketinški sadržaj. Da biste saznali više, uključujući kako onemogućiti kolačiće, pročitajte naše Privacy Policy . Nastavljajući pregledavanje ove web stranice, prihvaćate našu upotrebu kolačića.