Britanska viza - Viza za Englesku - Easy to Visa

Dobrodošli na Easytovisa

Login Registrujte se Pronađite narudžbinu
category_image_5

Viza za Veliku Britaniju

Za ulazak u Ujedinjeno Kraljevstvo potrebna je viza za državljane Albanije, Bosne i Hercegovine, Kosova, Makedonije, Crne Gore, Rusije, Srbije, Turske i Ukrajine.

Obaveštavamo naše klijente da se od 10. jula ukida dvonedeljni karantin pri ulasku u Englesku, za sve potrebne informacije možete nam se obratiti preko kontakt forme na ovoj stranici i naši imigracioni eksperti će Vam se ubrzo javiti.

U zavisnosti od toga da li planirate da posetite, živite, radite ili studirate u Velikoj Britaniji, možete se prijaviti za različite vrste viza za Ujedinjeno Kraljevstvo. Neke britanske vize imaju i svoje podvrste, za koje se opredeljujete u zavisnosti od razloga odlaska u ovu zemlju.

Tipovi viza zavise od pojedinačnih situacija – možete nam proslediti detaljan opis planiranog putovanja, a mi Vama uzvratiti savetom koji je najbolji način i najadekvatniji tip vize za to što Vam treba, i pomoći prilikom priprema i podnošenja dokumentacije za vizu.

NOVO: Našim klijentima poklanjamo SIM kartice za Veliku Britaniju, Ameriku i Australiju. Za više informacija kontaktirajte naše agente.

**Usluge naše kompanije uključuju savetovanje i pripremu zahteva za vizu. Easytovisa.com ne garantuje da će klijentu zahtev biti odobren. Odluka da li će prihvatiti ili odbiti nečiji zahtev zavisi isključivo od konzularnog službenika u britanskoj ambasadi ili konzulatu. Procena svih zahteva se vrši uz saglasnost UK viza i Britanske imigracije (UKVI).

U nastavku možete naći korisne informacije za sve tipove viza:

Skills for English

Dokažite svoje znanje engleskog jezika pomoću potpuno novog sigurnog testa engleskog jezika (SELT) - Skills for English. Dizajnirane za vaše specifične potrebe i udobnost od strane PSI Services, a pruža ih G Solutions Group.
Pročitaj Više

Sezonski rad u UK - TELPASC

Mi smo najnoviji dobavljač sezonskih radnika u Velikoj Britaniji.
Iako smo novi SVS operater (šema sezonskih radnika), nismo novi u obezbeđivanju radne snage u poljoprivrednom i hortikulturnom sektoru.


Pročitaj Više

Standardne posetilačke vize

Podtipove ove vize čine: Standardna posetilačka viza (kratkoročna ili dugoročna), bračna i viza za dozvoljeni plaćeni angažman.

Pročitaj Više

Vize za nastanjivanje u UK

Pridruživanje porodici koja ima trajni boravak u UK, ostanak sa porodicom u UK ili nastanjivanje u UK na neodređeno vreme (ILR)

Pročitaj Više

Studentska viza

Kratkoročna studentska viza i TIER 4 studentska viza.
Pročitaj Više

Radna viza

Velika Britanija nudi nekoliko tipova radnih viza u zavisnosti od potreba tržišta rada i vaših kvalifikacija.
Pročitaj Više

Tranzitna viza

Ukoliko putujete u neku zemlju, a prolazite kroz UK, potrebna je ova viza.

Pročitaj Više
Aplicaraj odmah
x
Ova web stranica koristi kolačiće, koji mogu sadržavati kolačiće treće strane, kako bi poboljšali vaše iskustvo pregledavanja i isporučili personalizirani marketinški sadržaj. Da biste saznali više, uključujući kako onemogućiti kolačiće, pročitajte naše Privacy Policy . Nastavljajući pregledavanje ove web stranice, prihvaćate našu upotrebu kolačića.