Viza za Australiju

Dobrodošli na Easytovisa

Login Registrujte se Pronađite narudžbinu
viza za australiju

Viza za Australiju

Australijska viza/e-viza je neophodna za građane skoro svih CIE zemalja kako bi mogli da putuju u Australiju.

Zavisno od toga da li planirate da samo posetite Australiju ili da živite, studirate ili radite u Australiji, možete da aplicirate za više tipova australijskih viza. Neke australijske vize imaju svoje podvrste, koje se određuju na osnovu razloga za putovanje u ovu zemlju.

Tip vize zavisi od slučaja do slučaja. Ako nam date detaljan opis vašeg slučaja, možemo da Vas posavetujemo koji je najbolji način i tip vize za apliciranje, i takođe ćemo Vam pomoći u pripremi i podnošenju Vaših viza aplikacija.

NOVO: Našim klijentima poklanjamo SIM kartice za Veliku Britaniju, Ameriku i Australiju. Za više informacija kontaktirajte naše agente.

** Usluge naše kompanije uključuju savetovanje i pripremu zahteva za vizu. Easytovisa.com ne garantuje da će klijentu zahtev biti odobren. Odluka da li će prihvatiti ili odbiti nečiji zahtev zavisi isključivo od konzularnog službenika Odeljenja za imigracionu i graničnu zaštitu (DIBP). Procena svih zahteva se vrši uz saglasnost australijskim imigracionim pravilima i smernicama.

Ovde možete pronaći informacije o pojedinim tipovima australijskih viza.

Porodične vize

Da biste stupili u brak ili živeli sa svojim partnerom, ovo je tip vize koji Vam je potreban.
Pročitaj Više

Radne i stručne vizePročitaj Više

Posetilačka viza

Istražite divlju lepotu sedmog kontinenta.
Pročitaj Više
Aplicaraj odmah
x
Ova web stranica koristi kolačiće, koji mogu sadržavati kolačiće treće strane, kako bi poboljšali vaše iskustvo pregledavanja i isporučili personalizirani marketinški sadržaj. Da biste saznali više, uključujući kako onemogućiti kolačiće, pročitajte naše Privacy Policy . Nastavljajući pregledavanje ove web stranice, prihvaćate našu upotrebu kolačića.