Legalizacija - Easytovisa

Dobrodošli na Easytovisa

Login Registrujte se Pronađite narudžbinu

Legalizacija

Legalizacija je zakonom propisana, formalna procedura, koja služi da bi se nekoj instituciji u inostranstvu dokazalo da je određenu pismenu ispravu sastavio, izdao i overio nadležni organ države iz koje ta isprava potiče.

Legalizacija je postupak koji omogućava da se strana isprava tretira jednako kao i dokument koji je izdao nadležni organ inostrane države.

Apostil

Apostil predstavlja poseban tip overe dokumenta pečatom, koji potvrđuje verodostojonost i legitimitet organa koji ga je izdao.

Države, potpisnice Haške konvencije, umesto klasične legalizacije javnih isprava, ovim pečatom potvrđuju da je dokument validan i da je izdat od strane nadležne institucije. Dokument koji je overen apostilom, pečatom, oslobođen je bilo kakve dalje overe i može se upotrebljavati u svim državama koje su potpisale Hašku konvenciju.

Ukoliko Vam je potrebna pomoć oko legalizacije ili apostilizacije dokumenata u nekoj od 12 zemalja Srednje i Istočne Europe u kojoj smo prisutni, slobodno nas kontaktirajte i naši agenti za legalizaciju će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem rokusavjetom koji je najbolji način da ovjerite potrebne dokumente.

Aplicaraj odmah
x
Ova web stranica koristi kolačiće, koji mogu sadržavati kolačiće treće strane, kako bi poboljšali vaše iskustvo pregledavanja i isporučili personalizirani marketinški sadržaj. Da biste saznali više, uključujući kako onemogućiti kolačiće, pročitajte naše Privacy Policy . Nastavljajući pregledavanje ove web stranice, prihvaćate našu upotrebu kolačića.