Radne dozvole - Srbija - Brz i siguran put do svih Vaših viza

Dobrodošli na Easytovisa

Login Registrujte se Pronađite narudžbinu
sub_category_background_image_357

Radne dozvole

Svojim klijentima pružamo usluge sa ciljem uspešnog prolaska regulatorne procedure za prijavu boravišta i podnošenje zahteva za radnu dozvolu.Opseg naših usluga podrazumeva savetovanje u pogledu pribavljanja radne vize, registracije kod nadležnih institucija i prijave promene boravišta sa ciljem dobijanja trajnog boravišta i podnošenje zahteva za dobijanje radne dozvole.

Za sve potrebne informacije možete nam se obratiti preko kontakt forme na ovoj stranici i naši imigracioni eksperti će Vam se ubrzo javiti.


Ovo je set usluga prvenstveno namenjen firmama i njihovim (budućim) zaposlenima koji su strani državljani, a nameravaju da se presele (sami ili sa svojom porodicom) u Srbiju. Stranci se mogu angažovati na osnovu međukompanijskog transfera ili direktnim zapošljavanjem od strane poslodavca u Srbiji.

Opseg naših usluga podrazumeva:

- Savetovanje i podršku u pogledu apliciranja za dugoročnu vizu za Srbiju (ukoliko je u pitanju strani državljanin kome je potrebna viza za ulazak u Srbiju)
- Kompletnu podršku u procesu apliciranja za privremeni boravak,
- Kompletnu podršku u procesu podnošenja zahteva za dobijanje radne dozvole.

Boravak i zapošljavanje stranaca u Srbiji regulisani su Zakonom o strancima i Zakonom o zapošljavanju stranaca.

Aplicaraj odmah
x
Ova web stranica koristi kolačiće, koji mogu sadržavati kolačiće treće strane, kako bi poboljšali vaše iskustvo pregledavanja i isporučili personalizirani marketinški sadržaj. Da biste saznali više, uključujući kako onemogućiti kolačiće, pročitajte naše Privacy Policy . Nastavljajući pregledavanje ove web stranice, prihvaćate našu upotrebu kolačića.