Porodična dugoročna viza (Q1) - Kina - Brz i siguran put do svih Vaših viza

Dobrodošli na Easytovisa

Login Registrujte se Pronađite narudžbinu
sub_category_background_image_199

Porodična dugoročna viza (Q1)

Ova viza je namenjena osobama koje su kineski potomci ili čiji su supružnici kineski državljani.

Izdaje se onima koji su članovi porodice kineskih državljana ili stranaca sa stalnim prebivalištem u Kini, koji žele da idu u Kinu da bi porodica živela zajedno, ilionima koji nameravaju da putuju za Kinu radi starateljstva(članovi porodice su u ovom slučaju suprućnici, roditelji, deca, suprućnici dece, braća, sestre, bake i dede, unuci, tazbina).

Nameravani period boravka je duži od 6 meseci.

Ovaj tip vize podrazumeva samo jedan ulazak u zemlju - da bi vam bili omogućeni višestruki ulasci u zemlju, potrebno je da se u roku od 30 dana od prvog ulaska registrujete u policijskoj stanici, i predate zahtev za boravišnu dozvolu.

Za dobijanje ove vize može biti potreban intervju.

Za proveru podobnosti i sve dodatne informacije, budite slobodni i kontaktirajte nas.

**Usluge naše kompanije uključuju savetovanje i pripremu zahteva za vizu. Easytovisa.com ne garantuje da će klijentu zahtev biti odobren. Odluka da li će prihvatiti ili odbiti nečiji zahtev zavisi isključivo od konzularnog službenika u kineskoj ambasadi ili konzulatu. Procena svih zahteva se vrši uz saglasnost kineskog imigracionog prava.

Aplicaraj odmah
x
Ova web stranica koristi kolačiće, koji mogu sadržavati kolačiće treće strane, kako bi poboljšali vaše iskustvo pregledavanja i isporučili personalizirani marketinški sadržaj. Da biste saznali više, uključujući kako onemogućiti kolačiće, pročitajte naše Privacy Policy . Nastavljajući pregledavanje ove web stranice, prihvaćate našu upotrebu kolačića.