Radne dozvole - Crna Gora - Brz i siguran put do svih Vaših viza

Dobrodošli na Easytovisa

Login Registrujte se Pronađite narudžbinu

Radna dozvola za Crnu Goru


Stranac u Crnoj Gori može da radi na osnovu dozvole za privremeni boravak i rad ili potvrde o prijavi rada.

Može da radi samo na poslovima za koje mu je izdata dozvola za privremeni boravak i rad ili potvrda o prijavi rada i to samo kod poslodavca koji ga zapošljava.

Dozvola za privremeni boravak i rad može se izdati radi:

  1. Zaposlenja stranca ( izdaje se s rokom važenja od 1 godine i može se produžiti najviše do 2 godine )
  2. Sezonskog zaposlenja stranaca ( s rokom važenja do 6 meseci u vremenskom periodu od 1 godine, s izuzetkom se može produžiti još 2 meseca)
  3. Rada upućenog radnika
a) Pružanje ugovorenih usluga (izdaje se s rokom važenja do 1 godine i može se produžiti do završetka ugovorenih usluga, a najduže na 2 godine)

b) Kretanje lica unutar stranog privrednog društva ( izdaje se do 1 godine, može se produžiti na 2 godine)

Stranci mogu da na osnovu izdate potvrde o prijavi rada u Crnoj Gori borave i rade do 90 dana, u vremenskom periodu od 1 godine.

 

** Usluge naše kompanije uključuju konsultacije i pripremu zahteva za dobijanje crnogorskih viza. Easytovisa.com ne garantuje svojim klijentima odobrenje vize za Crnu Goru. Procenu zahteva za vizu vrši Ambasada Crne Gore, pa u skladu s tim Easytovisa ne preuzima nikakvu odgovornost u vezi sa odbijenom vizom ili kašnjenjem u procesuiranju Vaše vize od strane autoriteta.

Aplicaraj odmah
x
Ova web stranica koristi kolačiće, koji mogu sadržavati kolačiće treće strane, kako bi poboljšali vaše iskustvo pregledavanja i isporučili personalizirani marketinški sadržaj. Da biste saznali više, uključujući kako onemogućiti kolačiće, pročitajte naše Privacy Policy . Nastavljajući pregledavanje ove web stranice, prihvaćate našu upotrebu kolačića.