Radna Viza - Angola - Brz i siguran put do svih Vaših viza

Dobrodošli na Easytovisa

Login Registrujte se Pronađite narudžbinu

Radna Viza

Radna Viza za Angolu je privremeno jednogodišnje rešenje za stručnjake i tehničare koji žele da doprinesu svojim veštinama ekonomiji i razvoju Angole.

Posebno privilegovanim sektorima u usponu kao što su proizvodnja nafte i dijamanata, rudarstvo i nacionalna rekonstrukcija.
Glavni uslov za dobijanje radne dozvole za Angolu je angažovanje od strane dobrostojeće kompanije sa sedištem u Angoli. Odobrava se na godinu dana, sa mogućnošću produžetka. Ova viza takođe omogućava zaposlenima iz inostranstva da dovedu svoje porodice u zemlju. Zbog visokih plata u ovim teškim, ali veoma unosnim nišama, Radna Viza za Angolu je jedna od najtraženijih viza na planeti.

 

** Usluge naše kompanije uključuju savetovanje i pripremu zahteva za vizu. Easytovisa.com ne garantuje da će klijentu zahtev biti odobren. Procenu zahteva za izdavanje vize vrši Ambasada Republike Angole i shodno tome Easitovisa ne prihvata nikakvu odgovornost u vezi s odbijenom vizom ili kašnjenjem u obradi vaše vize od strane Ambasade Republike Angole.

Aplicaraj odmah
x
Ova web stranica koristi kolačiće, koji mogu sadržavati kolačiće treće strane, kako bi poboljšali vaše iskustvo pregledavanja i isporučili personalizirani marketinški sadržaj. Da biste saznali više, uključujući kako onemogućiti kolačiće, pročitajte naše Privacy Policy . Nastavljajući pregledavanje ove web stranice, prihvaćate našu upotrebu kolačića.