Radne dozvole - Albanija - Brz i siguran put do svih Vaših viza

Dobrodošli na Easytovisa

Login Registrujte se Pronađite narudžbinu

Radne dozvole

Viza za Albaniju nije neophodna za građane većine zemalja EU i Balkana koji žele da ostanu ne više od 90 dana ili prođu kroz državu u tranzitu.

 Ako niste sigurni da li vam je potrebna viza za ulazak u Albaniju, slobodno nas kontaktirajte pomoću obrasca na dnu.

U zavisnosti od toga da li planirate da posetite, živite, radite ili studirate u Albaniji, možete aplicirati za različite vrste viza. Neke albanske vize takođe imaju svoje podvrste koje se određuju na osnovu razloga putovanja u ovu zemlju.

Vrsta vize zavisi od svakog pojedinačnog slučaja. Ako nam date detaljan opis vašeg slučaja, možemo Vas posavetovati koji je najbolji način i vrsta vize za podnošenje zahteva, a takođe ćemo Vam pomoći u pripremi i podnošenju zahteva za vizu.

Ovde možete pronaći informacije o određenim tipovima albanskih viza.

Radne dozvole

Onima koji nisu albanski državljani i žele da rade u Albaniji duže od tri meseca potrebna je radna dozvola. Zahtev za dozvolu za rad treba ispuniti pre započinjanja posla. Radna dozvola se može izdati sa ili bez vremenskog ograničenja. Period važenja radne dozvole zasniva se na vrsti radne dozvole.

Stranci koji će započeti privrednu aktivnost na teritoriji Republike Albanije, dobijaju sledeće vrste radnih dozvola:

Radna dozvola tipa „A“ za privredne aktivnosti, kao zaposleni:

Tip „A / P“, za zaposlene

Tip „A / PS“, za sezonske radove

Tip „A / TN“, za transfere unutar kompanije

Tip „A / PS“, za studente

Tip „A / NK“, za granično zapošljavanje

Tip „A / SHV“, za ljude koji nude volonterske usluge

Tip „A / AF“, za članove porodice koji stupe u brak

Radna dozvola tipa „B“, za samostalnu privrednu delatnost:

Tip „B / I“, za investitore

Tip „C“, za posebne slučajeve

Tip „D“, za strance kojima je odobrena dozvola za rad

Ako planirate da putujete u Albaniju, ali želite da saznate više o konkretnim procedurama, boravišnim i radnim dozvolama, slobodno nas kontaktirajte pomoću obrasca na dnu.

 

** Usluge naše kompanije uključuju konsultacije i pripremu zahteva za dobijanje albanskih viza. Easitovisa.com ne garantuje svojim klijentima odobrenje vize za Albaniju. Procenu zahteva za vizu vrši Ambasada Albanije, pa u skladu s tim Easitovisa ne preuzima nikakvu odgovornost u vezi sa odbijenom vizom ili kašnjenjem u procesuiranju Vaše vize od strane autoriteta.

Aplicaraj odmah
x
Ova web stranica koristi kolačiće, koji mogu sadržavati kolačiće treće strane, kako bi poboljšali vaše iskustvo pregledavanja i isporučili personalizirani marketinški sadržaj. Da biste saznali više, uključujući kako onemogućiti kolačiće, pročitajte naše Privacy Policy . Nastavljajući pregledavanje ove web stranice, prihvaćate našu upotrebu kolačića.