Nemačka - Brz i siguran put do svih Vaših viza

Dobrodošli na Easytovisa

Login Registrujte se Pronađite narudžbinu

Nemačka

U zavisnosti od toga da li planirate da posetite, živite, radite ili studirate u Nemackoj, možete se prijaviti za različite vrste viza za Nemacku.

 

 Neke nemacke vize imaju i svoje podvrste, za koje se opredeljujete u zavisnosti od razloga odlaska u ovu zemlju.

Državljani Srbije imaju pravo da sa važećim biometrijskim pasošem do 90 dana u periodu od šest meseci bez vize borave u državama Šengenskog prostora ukoliko je svrha njihovog boravka jedan od dole navedenih

 

  • turizam
  • poslovno putovanje
  • privatna poseta
  • druga svrha koja nije vezana za plaćeni posao za koji prethodno treba da se izda dozvola (npr. kurs jezika, đačka razmena, stručno usavršavanje itd.)

Tipovi viza zavise od pojedinačnih situacija – možete nam proslediti detaljan opis planiranog putovanja, a mi Vama uzvratiti savetom koji je najbolji način i najadekvatniji tip vize za to što Vam treba, i pomoći prilikom priprema i podnošenja dokumentacije za vizu.

 

U nastavku možete naći korisne informacije za sve tipove viza:

Kratkoročne vize za Nemačku


Pročitaj Više

Dugoročne vize za Nemačku


Pročitaj Više
Aplicaraj odmah
x
Ova web stranica koristi kolačiće, koji mogu sadržavati kolačiće treće strane, kako bi poboljšali vaše iskustvo pregledavanja i isporučili personalizirani marketinški sadržaj. Da biste saznali više, uključujući kako onemogućiti kolačiće, pročitajte naše Privacy Policy . Nastavljajući pregledavanje ove web stranice, prihvaćate našu upotrebu kolačića.