Nemačka - Brz i siguran put do svih Vaših viza

Dobrodošli na Easytovisa

Login Registrujte se Pronađite narudžbinu
064 809 46 17
blogs-migration-118

Nemačka

U zavisnosti od toga da li planirate da posetite, živite, radite ili studirate u Nemackoj, možete se prijaviti za različite vrste viza za Nemacku.

 Neke nemacke vize imaju i svoje podvrste, za koje se opredeljujete u zavisnosti od razloga odlaska u ovu zemlju.

Državljani Srbije imaju pravo da sa važećim biometrijskim pasošem do 90 dana u periodu od šest meseci bez vize borave u državama Šengenskog prostora ukoliko je svrha njihovog boravka jedan od dole navedenih

 

  • turizam
  • poslovno putovanje
  • privatna poseta
  • druga svrha koja nije vezana za plaćeni posao za koji prethodno treba da se izda dozvola (npr. kurs jezika, đačka razmena, stručno usavršavanje itd.)

Tipovi viza zavise od pojedinačnih situacija – možete nam proslediti detaljan opis planiranog putovanja, a mi Vama uzvratiti savetom koji je najbolji način i najadekvatniji tip vize za to što Vam treba, i pomoći prilikom priprema i podnošenja dokumentacije za vizu.

 

U nastavku možete naći korisne informacije za sve tipove viza:

Olaksice za NON EU gradjane od 2024

Od 2024.godine Nemačka donosi niz promena kada je rad i zapošljavanje u pitanju.

Ovo će se odnositi posebno na zemlje Zapadnog Balkana.


Pročitaj Više

Karta Šansi

Reformom zakona o useljavanju Nemačka uvodi dodatnu kategoriju radnih viza zasnovanu na bodovnom sistemu sličnom onom u Kanadi: Kartu Šansi ili Chancenkarte. 

Ako želite da se preselite u Nemačku ali ne možete da pronađete posao iz inostranstva, Karta Šansi može biti rešenje za vas. 

 


Pročitaj Više

Kratkoročne vize za Nemačku

Tipovi viza zavise od pojedinačnih situacija – možete nam proslediti detaljan opis planiranog putovanja, a mi Vama uzvratiti savetom koji je najbolji način i najadekvatniji tip vize za to što Vam treba.

Pružamo savetodavnu pomoć prilikom priprema i podnošenja dokumentacije za vizu.

Pročitaj Više

Dugoročne vize za Nemačku

U Nemačkoj je 1. januara 2021. stupila na snagu regulativa koja će zameniti dosadašnju tzv. „regulativu za države Zapadnog Balkana“.
Vlada Savezne Republike Nemačke naj taj način i nakon 2020. godine obezbeđuje privilegovan pristup nemačkom tržištu rada za državljane ovih zemalja i važi za svaki vid zapošljavanja, bez obzira na to da li je priznata kvalifikacija.

Pročitaj Više
Aplicaraj odmah
x
Ova web stranica koristi kolačiće, koji mogu sadržavati kolačiće treće strane, kako bi poboljšali vaše iskustvo pregledavanja i isporučili personalizirani marketinški sadržaj. Da biste saznali više, uključujući kako onemogućiti kolačiće, pročitajte naše Privacy Policy . Nastavljajući pregledavanje ove web stranice, prihvaćate našu upotrebu kolačića.