Radne dozvole - SAD - Brz i siguran put do svih Vaših viza

Dobrodošli na Easytovisa

Login Registrujte se Pronađite narudžbinu
sub_category_background_image_276

Radne dozvole

Međukompanijski transferi, pojedinci ili sportski tim, član zabavljačke trupe i umetnici ili izvođači.  • L : Međukompanijski transferi


Odnosi se na rad u ogranku, matičnoj firmi, filijali ili pomoćnoj službi poslodavca za menadžerski ili izvršni posao koji zahteva stručno znanje. Pojedinac mora biti zaposlen od strane istog poslodavca u inostranstvu u dužini od jedne godine, u toku prethodne 3 godine.

  • O : Pojedinac sa izvanrednim sposobnostima iili dometima


Za osobe koje imaju natprosečne sposobnosti i izuzetne domete u nauci, umetnosti, obrazovanju, poslu, sportu, ili na polju filma i televizije, podržanim od strane domaćih i inostranih merodavnih institucija da rade u oblasti za koje su stručni. Uključuje i osobe koje pružaju pomoć i podršku gore navedenim licima.

  • P - 1 : Pojedinac ili sportski tim, član zabavljačke trupe


Za učešće u određenom sportskom nadmetanju, kao takmičar pojedinac, ili član zabavljačkog ansambla. Zahteva međunarodno priznati nivo održivog učinka. Uključuje i osobe koje pružaju pomoć i podršku gore navedenim licima.

  • P - 3 : Umetnici ili izvođači


Za izvedbe, podučavanja, treniranja u okviru jedinstvenog kulturnog programa, ili tradicionalni etnički, folk, kulturni, muzički, pozorišni, ili umetnički performans ili prezentacija. Uključuje i osobe koje pružaju pomoć i podršku gore navedenim licima.

Cena usluge viza aplikacije je 190 američkih dolara.

Za proveru podobnosti i sve dodatne informacije, budite slobodni i kontaktirajte nas.

**Usluge naše kompanije uključuju savetovanje i pripremu zahteva za vizu. Easytovisa.com ne garantuje da će klijentu zahtev biti odobren. Odluka da li će prihvatiti ili odbiti nečiji zahtev zavisi isključivo od konzularnog službenika u Američkoj ambasadi ili konzulatu. Procena svih zahteva se vrši uz saglasnost Američkog Imigracionog Prava.

Aplicaraj odmah
x
Ova web stranica koristi kolačiće, koji mogu sadržavati kolačiće treće strane, kako bi poboljšali vaše iskustvo pregledavanja i isporučili personalizirani marketinški sadržaj. Da biste saznali više, uključujući kako onemogućiti kolačiće, pročitajte naše Privacy Policy . Nastavljajući pregledavanje ove web stranice, prihvaćate našu upotrebu kolačića.