Skills for English

Dobrodošli na Easytovisa

Login Registrujte se Pronađite narudžbinu
Logo-Skills-for-English-Partner-RGB1

Skills for English

Dokažite svoje znanje engleskog jezika pomoću potpuno novog sigurnog testa engleskog jezika (SELT) - Skills for English. Dizajnirane za vaše specifične potrebe i udobnost od strane PSI Services, a pruža ih G Solutions Group.

  • Odobreni SELT za molbe za UKVI vizu
  • Pogodno - veći izbor datuma testa za ispit i na zahtev
  • Napredna tehnologija testiranja - sve u potpunosti zasnovano na računaru
  • Brzi rezultati testa

Početkom 2021. godine Easitovisa je postala ovlašćeni SELT ispitni centar od strane Ministarstva unutrašnjih poslova Velike Britanije.
Kroz našu globalnu mrežu partnera možete da rezervišete svoj SELT u sledećim zemljama:
Albanija, Argentina, Bugarska, Hrvatska, Čile, Kolumbija, Crna Gora, Panama, Peru, Slovenija, Srbija i Venecuela. Uskoro dolazi još zemalja ...
Skills for English UKVI ekvivalent su IELTS (UKVI) i objektivno procenjuju znanje engleskog jezika polaznika testova u četiri aspekta, uključujući slušanje, govor, čitanje i pisanje. Skills for English UKVI odobrava Home Office u Velikoj Britaniji. Može se koristiti za podnošenje zahteva za britanske vize za studije, rad, imigraciju itd.
Možete da izaberete nivo ispita koji vam treba, od početnog do naprednog, bilo za dve veštine, govor i slušanje, bilo za četiri veštine, govor, slušanje, čitanje i pisanje. Na taj način znate da se pripremate i polažete tačno onaj nivo testa koji je potreban za odabranu svrhu - ni više, ni manje.
Sve testove za Skills for English (UKVI) polažu se na računaru. Čitanje i slušanje se automatski označavaju tokom samog testa; govor i pisanje se snimaju digitalno tokom sesije i označavaju ih obučeni ocenjivači (koji nemaju pristup vašim ličnim podacima) nakon testa. To znači da se kandidati mogu kretati kroz svaki deo testa veština u jednoj sesiji i postići rezultate za samo nekoliko dana.

Aplicaraj odmah
x
Ova web stranica koristi kolačiće, koji mogu sadržavati kolačiće treće strane, kako bi poboljšali vaše iskustvo pregledavanja i isporučili personalizirani marketinški sadržaj. Da biste saznali više, uključujući kako onemogućiti kolačiće, pročitajte naše Privacy Policy . Nastavljajući pregledavanje ove web stranice, prihvaćate našu upotrebu kolačića.