Sezonski rad u UK (TELPASC)

Dobrodošli na Easytovisa

Login Registrujte se Pronađite narudžbinu

Sezonski rad u UK - TELPASC

Mi smo najnoviji dobavljač sezonskih radnika u Velikoj Britaniji.
Iako smo novi SVS operater (šema sezonskih radnika), nismo novi u obezbeđivanju radne snage u poljoprivrednom i hortikulturnom sektoru.

 

TELPASC konzorcijum (preko ethero Ltd) je grupa visokoprofesionalnih, GLAA licenciranih provajdera etičke radne snage i međunarodnih partnera za zapošljavanje.

Naše kombinovano iskustvo u radu i sa klijentima i sa kandidatima u ovom sektoru obuhvata decenije, sa poznavanjem svih geografskih područja i godišnjih doba Ujedinjenog Kraljevstva.

Zajedno, imamo licencu da obezbedimo do 3.750 sezonskih radnika godišnje klijentima širom Ujedinjenog Kraljevstva 2023. Naš cilj je da izgradimo svetsku klasu, etičan, efikasan proces zapošljavanja i iskustvo koji podjednako štiti radnike i klijente.

Naš cilj je da izgradimo svetske klase etičan, efikasan proces zapošljavanja i iskustvo koji podjednako štiti radnike i klijente.

 

Aplicaraj odmah
x
Ova web stranica koristi kolačiće, koji mogu sadržavati kolačiće treće strane, kako bi poboljšali vaše iskustvo pregledavanja i isporučili personalizirani marketinški sadržaj. Da biste saznali više, uključujući kako onemogućiti kolačiće, pročitajte naše Privacy Policy . Nastavljajući pregledavanje ove web stranice, prihvaćate našu upotrebu kolačića.