Radne dozvole - Hrvatska - Brz i siguran put do svih Vaših viza

Dobrodošli na Easytovisa

Login Registrujte se Pronađite narudžbinu

Strani državljani u Hrvatskoj

Svojim klijentima pružamo usluge sa ciljem uspešnog prolaska regulatorne procedure za prijavu boravišta i podnošenje zahteva za radnu dozvolu u Hrvatskoj.


Za sve potrebne informacije možete nam se obratiti preko kontakt forme na ovoj stranici i naši imigracioni eksperti će Vam se ubrzo javiti.

Ova je usluga prvenstveno namenjena firmama i njihovim zaposlenima koji su strani državljani, a nameravaju da se presele (sami ili sa svojom porodicom) u Hrvatsku. Stranci se mogu angažovati po osnovu međukompanijskog transfera ili direktnim zapošljavanjem od strane poslodavca u Hrvatskoj.

Radnik koji nije državljanin zemlje članice Europske unije može raditi za hrvatskog poslodavca uz ispunjenje jednog od uslova:
1. postojanje dozvole za boravak i rad
2. potvrde o prijavi rada
3. bez potvrde za boravak i rad ili potvrde o prijavi rada (u posebnim slučajevima

Državljanin zemlje koja nije članica EU može u Hrvatskoj raditi samo na onim poslovima za koje mu je izdata dozvola za boravak i rad ili potvrda o prijavi rada. Uz to, može raditi samo kod onog poslodavca sa kojim je zasnovao radni odnos.

Državljanima zemalja koje nisu članice EU odobriće se privremeni boravak i rad u Republici Hrvatskoj samo ako ispunjavaju određene uslove tokom čitavog vremena boravka u Republici Hrvatskoj. 

Dozvola za boravak i rad izdaje se na period koji je potreban za obavljanje posla (period važanja ugovora o radu ili drugog odgovarajućeg ugovora). Ona može trajati najduže godinu dana.

Aplicaraj odmah
x
Ova web stranica koristi kolačiće, koji mogu sadržavati kolačiće treće strane, kako bi poboljšali vaše iskustvo pregledavanja i isporučili personalizirani marketinški sadržaj. Da biste saznali više, uključujući kako onemogućiti kolačiće, pročitajte naše Privacy Policy . Nastavljajući pregledavanje ove web stranice, prihvaćate našu upotrebu kolačića.