Viza za privremeni rad (za specijaliste za kraći boravak - podvrsta 400) - Australija - Brz i siguran put do svih Vaših viza

Dobrodošli na Easytovisa

Login Registrujte se Pronađite narudžbinu
sub_category_background_image_173

Viza za privremeni rad (za specijaliste za kraći boravak - podvrsta 400)

Ova viza će Vam biti pogodna ukoliko je Vaš put u Australiju vezan za kratkoročni profesionalni ili stručni angažman.

Ovo  je privremena viza koja Vam omogućava da uđete u Australiju kako bi:

  • obavili kratkotrajne, visoko specijalizovne ili povremene poslove
  • u ograničenim slučajevima učestvovali u aktivnostima ili poslovima povezanim sa interesima Australije.
 
Obično možete da ostanete u Australiji do tri meseca gde je to potrebno, ali zavisno od Vašeg posla ili aktivnosti i u ograničenim okolnostima, duži period do šest meseci može biti dozvoljen. Period tokom kog možete da ostanete u Australiji počinje na dan kada prvi put uđete u Australiju. Ako Vaša odobrena viza podrazumeva više ulazaka, možete da putujete do i iz Australije tokom ovog perioda.

Naknada za vizu košta 275 australijskih dolara.
 
Za proveru podobnosti i sve dodatne informacije, budite slobodni i kontaktirajte nas.

** Usluge naše kompanije uključuju savetovanje i pripremu zahteva za vizu. Easytovisa.com ne garantuje da će klijentu zahtev biti odobren. Odluka da li će prihvatiti ili odbiti nečiji zahtev zavisi isključivo od konzularnog službenika Odeljenja za imigracionu i graničnu zaštitu (DIBP). Procena svih zahteva se vrši uz saglasnost australijskim imigracionim pravilima i smernicama.

Aplicaraj odmah
x
Ova web stranica koristi kolačiće, koji mogu sadržavati kolačiće treće strane, kako bi poboljšali vaše iskustvo pregledavanja i isporučili personalizirani marketinški sadržaj. Da biste saznali više, uključujući kako onemogućiti kolačiće, pročitajte naše Privacy Policy . Nastavljajući pregledavanje ove web stranice, prihvaćate našu upotrebu kolačića.